BAŞKAN KOCAİSPİR İŞÇİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçenin her noktasında gece gündüzdemeden çalışan belediye işçileri ile iftar programında bir araya geldi.

Belediye şantiyesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Başkan Kocaispir, eşi Raziye Kocaispir,birim müdürleri ve belediye personelleri ile aileleri katıldı.İftar öncesinde işçilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Kocaispir, “Yüreğir’imiz içinomuz omuza çalıştığımız mesai arkadaşlarımın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum”dedi.Yüreğir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Kocaispir, “Yüreğirsürekli büyüyor ve gelişiyor, buna bağlı olarak ihtiyaç ve beklentiler de artıyor. Biz busorumluluğu beraber yükleniyoruz. Hep beraber omuz omuza halkımıza kesintisiz hizmetulaştırıyoruz. 4 yıldaYüreğir’de çok güzel işler yaptık. Desteğiniz olmasaydı bu güzelhizmetleri yapamazdık. Hepinize müteşekkirim. Sizlerle yol arkadaşlığı yaptığım için Allah’aşükrediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.