YÜREĞİR BELEDİYESİ 150 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 19 Mayıs, Yunus Emre, Başak, Anadolu, Koza Mahallerinde oturan ve maddi durumu iyi olmayan 150 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet Şöleni dolayısıyla Yunus Emre Taziye Evinde şölen düzenlendi. Sanatçı Ali Turaç sünnet olan çocuklara ve ailelerine konser verdi. Palyaçolar çocukları eğlendirdi.

Sünnet Şölenine Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri Ozan Gülaçtı, Remzi Kar, Necim Tantik, Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, Mahalle Muhtarları ve aileler katıldı.

Düzenlenen sünnet töreninde bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çocukların sağlıklı ortamlarda sünnet ettirileceğini belirterek 'Hepimizin hayatı boyunca unutamayacağı bir çok olaylar vardır. Çocuklarımız da bu özel günleri hep hatırlayacaklarıdır.  Sünnet hem inancımıza, hem geleneğimize uygundur. Çocuklarımız sünnet ile birlikte hayata iyi bir başlangıç yaparlar. Bugün ilk düğünlerini yapıyoruz. Darısı evliliklerine olsun.' dedi.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar Başkan Çelikcan'a bu katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Çocukların sünnet şöleni dolayısıyla gönüllerince eğlendiğini belirten aileler 'İnsanların hayatlarında unutamayacakları bazı özel anıları olur. Bu sünnet şölenini de çocuklarımız ömürleri boyunca unutmayacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.' dediler.