BAYANLARDAN BAŞBAKANA DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve eşi Mehtap Çelikcan 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı adayı başbakan Erdoğan için kapı kapı gezip oy istiyorlar. Beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri Aslıhan Yavuz, Bihter Eşelioğlu ile birlikte Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına seçilmesi için ev hanımlarından destek istediler.

Türkiye'de istikrarın devam etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Mehtap Çelikcan 'Yüreğir'de teşkilatlarımızla birlikte ev hanımlarımızı gezip Cumhurbaşkanı adayımız, başbakan Erdoğan için oy istiyoruz. Amacımız ülkemizin gelişmesine, ekonomik refaha ulaşmasında büyük çaba harcayan başbakanımızın hizmete devam etmesi içindir. Girdiği bütün seçimden başarıyla çıkan Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu seçimden de başarıyla çıkacaktır.' dedi.