YÜREĞİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ OKULU 04-29 AĞUSTOS TARİHLERİNDE BAŞLIYOR

YÜREĞİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ OKULU 04-29 AĞUSTOS

TARİHLERİNDE BAŞLIYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kültür Evlerinde başlayacak olan Yaz Okullarına 13-17 yaş arası bütün öğrencilerin katılabileceğini belirtti. Ücretsiz olarak düzenlenen yaz kurslarında öğrenciler teakwondo,  satranç, matematik, İngilizce, resim sanatı-takı tasarım, tiyatro-drama, grafik tasarım, masa tenisi, ebru sanatı, cam füzyon, bağlama, gitar, piyano ve futbol etkinliklerinden faydalanacaklar.

Adana geneli tüm öğrencileri kendilerine en yakın kültür evlerinde düzenlenecek olan yaz okuluna beklediklerini belirten Başkan Çelikcan '04-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Yaz Okullarına bütün öğrencilerimizi bekliyoruz.' dedi.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Yaz Okullarında amacın çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak olduğunu belirten Başkan Çelikcan ' Okulların tatile girmesiyle çocuklarımız boş kalıyorlar. Çocuklarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, kötü alışkanlıklara bulaşmaması, bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak ve sosyalleşmeleri amacıyla bu kursları düzenliyoruz. Bu kurslara katılan öğrencilerimiz kendilerine uygun bir etkinlik bulacaklardır.' şeklinde konuştu.