EMNİYET MÜDÜRÜ ZEYBEK BAŞKAN ÇELİKCAN'I ZİYARET ETTİ

Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a iadei ziyaret ederek başarılar diledi. Emniyet güçlerinin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirten Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek 'Amacımız vatandaşlarımızın huzuru ve güvenini en iyi şekilde tesis etmektir' dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in Adana için iyi bir şans olduğunu belirterek ' Adana'nın sorunlarını bilen kararlı bir emniyet müdürümüz var. Olayların üzerine ciddiyetle gidiyor.  Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz.' dedi.

Emniyet güçlerinin vatandaşların huzur ve güveni için çalıştığını belirten Başkan Çelikcan 'Evimizde, işyerimizde, sokakta huzur içerisinde isek bunu emniyet güçlerimize borçluyuz. Ben bunun için bütün güvenlik teşkilatımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.

KÜLTÜR EVLERİ SUÇ ORANLARINI AZALTIYOR

Yüreğir'de  hizmete açılan Kültür Evleri sayesinde çocukların sokağın olumsuz koşullarından uzaklaşıp Kültür Evlerinde verilen eğitimlerle çocukların suç işlemesinin büyük ölçüde önüne geçildiğini belirten Başkan Çelikcan 'Her şeyin başı eğitimdir. Biz bu amaçla hizmete açtığımız Kültür Evlerimizde özellikle gençlerin ve çocuklarımızın uğrak yerleri olmasını sağladık. Buralarda verilen eğitici ve öğretici eğitimlerle çocuklarımızın daha bilinçli hale gelmelerini sağladık. Son yapılan araştırmalara göre Kültür Evlerimizin olduğu bölgelerde suç oranında eskiye oranla büyük ölçüde düşük olduğu gözlemlenmiştir. Bu da bizlere mutluluk veriyor.' dedi.