YÜREĞİR BELEDİYESİNİN TAŞKÖPRÜ İFTARLARI GELENEKSEL HALE GELDİ

YÜREĞİR BELEDİYESİNİN TAŞKÖPRÜ İFTARLARI

GELENEKSEL HALE GELDİ

BAKAN ÇELİK TAŞKÖPRÜDE VERİLECEK İFTARA KATILIYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana’nın sembolü olmuş tarihi Taş Köprü üzerinde Adana’yı yönetenlerle vatandaşların bir araya geldiği iftar yemeklerinin bu yıl beşincisini gerçekleştiriyor. Geleneksel hale gelen Tarihi Taşköprü İftarları Salı günü (15.07 2014) yarın yapılacak. İftara Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, yöneticiler AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Bürokratlar ve vatandaşlar katılacaklar.

Düzenlenen yemeğe bütün Adanalıları davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Taşköprü İftarını bu sene de gerçekleştireceğiz. Haftanın 3 günü Yüreğir’ deki değişik mahallelerimizde iftarlarda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Tarihi Taşköprü de  şehri yönetenlerle vatandaşlarımızın kaynaşmasını sağlamak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz iftar programı düzenliyoruz. Düzenlediğimiz bu iftara bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz.’ şeklinde konuştu.

YÜREĞİR DE HER GÜN BİNLERCE VATANDAŞ İFTARINI BİRLİKTE AÇIYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan her gün binlerce vatandaşlarla birlikte iftarını yapıyor. Vatandaşlarla sohbet ediyor. Gittiği her bölgenin sorunlarını yerinde görüp ilgili birimleri yönlendiriyor.Beldeleri de unutmayan Başkan Çelikcan  Doğankent, Solaklı, Yunusoğlu, Misis Mahallelerinde de iftar yemeği verdi.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'Bu günler bizim için birleştirici, bütünleştirici günlerdir. Ramazan ayınız mübarek olsun. her gününüz böyle sevgiyle muhabbetle geçsin. Kültür Merkezimizin önünde Ramazan Şenlikleri programı haftada 3 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe)  devam ediyor. Amacımız Mübarek Ramazan ayında vatandaşların ve çocukların gelenek ve göreneklerini yaşatmalarını sağlayıp unutturmamaktır.' şeklinde konuştu.