BAŞKAN ÇELİKCAN VALİ COŞ VE EMNİYET MÜDÜRÜ ZEYBEK'İ ZİYARET ETTİ

'HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ'

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve  Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'i makamında ziyaret etti. Yüreğir Belediye Başkanlığına tekrar seçilmesinden dolayı başarılar dileyen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş başarılı çalışmaların bu dönemde de devam etmesi temennisinde bulundu. Coş 'Tüm belediyelerimizin halka yönelik hizmetlerinde  destek olmaya devam edeceğiz.' şeklinde konuştu.

Başkan Çelikcan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaretinde bu güne kadar verdikleri destek için teşekkür etti. Yüreğir'in gelişmesi için Adana'da bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliğinin devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan  sözlerini şöyle sürdürdü:

'Sayın Valimiz Yüreğir'e her zaman önem vermiştir. Yeni gelişen bir ilçe olduğumuz için projelerimizde bizlere destek olmuştur. Bundan sonra da bizlere destek olacağından hiç şüphem yoktur. Bu dönemde yarım kalan projelerimizi devam ettirip yeni projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca sayın Valimizin Adana'ya verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum.' dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in Adana'ya atanmasından sonra olumlu bir hava oluştuğunu belirten Başkan Çelikcan 'Kendisine başarılar diliyorum. Oluşturulan bu güzel havanın devam etmesi en büyük dileğimizdir. Adana'da başarılı çalışmalar yapacağından hiç şüphem yoktur.' diyerek başarılar diledi.