BAKAN ÇELİK, TORUN VE ÇELİKCAN SOLAKLI DA HALKA SESLENDİ

'EMRİN OLUR ADANA, EMRİN OLUR YÜREĞİR'

Solaklı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar coşkulu kalabalığa hitap ettiler.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Büyükşehir de Abdullah Torun, Yüreğir'de Mahmut Çelikcan ve diğer ilçelerle birlikte Adana halkının her zaman yanında olduklarını, vatandaşlardan gelen ve istek ve talepleri emir olarak algılayacaklarını belirterek 'Emrin Olur Adana' diyoruz. ' dedi.

30 Mart'ta yeni bir dönemin başlayacağını belirten Bakan Çelik 'Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan canla başla çalışarak çok güzel çalışmalar yaptılar. Eğer Büyükşehir Belediyesi bizde olsaydı bu yaptıklarının 4-5 katı daha fazlasını yapardı. Önümüzdeki dönemde Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Abdullah Torun birlikte omuz omuza verip Adana'yı, Yüreğir'i, Solaklıyı uçuracaklardır. Biz bir şeyi yaparız diyorsak yaparız. Plan koyarız, proje koyarız, irade koyarız ve yaparız. Bunun için AK Partili kadroların göreve getirilmesi şarttır.' dedi.

YÜREĞİR 'DE İLKLER GERÇEKLEŞTİRDİK

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 5 yılda 20 yıldan daha fazla hizmet yaptıklarını belirterek 'Yüreğir halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bunun için 5 yıl boyunca çok güzel projeleri hayata geçirdik. Ama Büyükşehir belediyesi bize destek olmadığı için bir çok hizmetlerimiz aksadı. Yıllardan bu yana Yüreğir Büyükşehir'den alması gereken ve hak ettiği hizmeti alamamıştır. Artık yeter diyoruz.' şeklinde konuştu.

YÜREĞİR'İN 30 YILLIK HAKKINI TESLİM EDECEĞİZ

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun Adana'yı ayağa kaldıracak 50 dev projeyi hayata geçirerek Adana'nın eski altın çağına tekrar kavuşturacaklarını belirterek 'Yüreğir'in, solaklının 30 yıllık alacağının tahsil edilmesinin zamanı gelmiştir. Yıllardan bu yana Adana'nın gelişmesine engel olanlara artık dur demenin zamanı gelmiştir. Hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz.' şeklinde konuştu.