ÇELİKCAN VE ZENBİLCİ PAZARCILAR DERNEĞİ AÇLIŞINI YAPTI

BAŞKANLARDAN KAPALI SEMT PAZARLARI SÖZÜ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci Yüreğir-Sarıçam  Pazarcıları Derneğinin açılışını birlikte yaptılar. Açılışta bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci önümüzdeki dönem kapalı semt pazarlarını hayata geçireceklerini belirtti.

SOKAK ARALARINA KURULAN SEMT PAZARLARINDAN KURTULACAĞIZ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan pazarcı esnafının dernekleşmesinin çok önemli olduğunu belirterek 'Dernek kuarark birlikte hareket ettiğiniz zaman sorunların çözümü daha kolay olur. Haklarınızı daha iyi korursunuz. Bizlerde sizlere daha faydalı olmak için elimizden geleni yaparız.

KAPALI SEMT PAZARLARINI ÇOĞALTACAĞIZ

Şu anda mahalle aralarına kurulan semt pazarları hem o bölgede bulunan esnafımızı, hem de vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. Bunun için önümüzdeki dönem kapalı semt pazarı sayısını artıracağız. İlk kapalı semt pazarımızı Serinevler Mahallemize yaptık. Bazı eksikleri kaldı. Yakın zamanda hizmete açacağız. Önümüzdeki dönem bu kapalı semt pazarı sayısını artırarak vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Vatandaşlarımız yazın tozdan ve sıcaktan, kışın ise yağmur ve soğuktan kurtulacaktır. 'dedi.

DERNEĞİMİZ HAYIRLI OLSUN

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci pazarcı esnafının hem rızkını kazandıklarını hem de vatandaşlara hizmet ettiklerini belirterek ' Önümüzdeki dönem kapalı semt pazarı sayısını artırarak vatandaşlarımızın pırıl pırıl ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlayacağız. İnsanlarımızın gönlüne girelim, dua alalım. Buda bizim en büyük kazancımız, sermayemiz olacaktır. Derneğimizin tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.' şeklinde konuştu.

Yüreğir-Sarıçam Pazarcılar Derneği Başkanı Abdulbaki Taşdemir amaçlarının vatandaşlara en iyi şekilde hizmet olduğunu belirtti. Esnaflar adına söz alan Erdal Güzel ise kapalı semt pazarlarının sayısının bir an önce çoğaltılması gerektiğini belirtti. Bu sayede hem esnaflar, hem de vatandaşlar rahat edeceklerdir.' şeklinde konuştu.