BAŞKAN ÇELİKCAN ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

ADANA DA İLK ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİNİ BİZ YAPTIK

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Umut Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretinde engellilerle sohbet Başkan Çelikcan  Adana'da ilk Engelli Koordinasyon Merkezi'ni Yüreğir de yaptıklarını belirtti.

Yavuzlar Mahallesi'nde yapılan Engelli Koordinasyon Merkezi'nin bütün Adana halkının hizmetinde olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'Engelli Koordinasyon Merkezimize engelli vatandaşlarımız özel olarak dizayn edilen araçlarımızla evlerinden alınıp bu merkezimize getirilmektedir. Buralarda sosyal ve kültürel etkinliklere katılan engelli vatandaşlarımız araçlarla tekrar evlerine bırakılmaktadır.  Bu sayede engelli vatandaşlarımız evlerine hapsolmaktan kurtarılıp kendilerince uygun olan kurslardan ve eğitici etkinliklerden faydalanmaktadırlar. Engelli vatandaşlarımıza yönelik meslek kursları düzenlenmekte olup meslek sahibi olmaları sağlanmaktadır.' şeklinde konuştu.

ÇELİKCAN :'ENGELLİLERİMİZE SAHİP ÇIKTIK'

Engelli vatandaşlarımızın da toplumun birer parçaları olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Engelli vatandaşlarımızı da topluma kazandırmak ve onlara sahip çıkmak için bu merkezimizi hizmete açtık. Adana'nın bütün bölgelerinden burada düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlarımız var. Merkezimize gelen vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnunlar.