BAŞKAN ÇELİKCAN VE MİLLETVEKİLİ ŞÜKRÜ ERDİNÇ HAL ESNAFLARIYLA KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

ÇELİKCAN VE MİLLETVEKİLİ ŞÜKRÜ ERDİNÇ HAL ESNAFLARIYLA KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Yüreğir Hâl Esnafı ile bir araya geldiler, esnaflarla birlikte kahvaltı yaptılar. Hâl esnaflarından Hacı Yüksekyayla ve Yüreğir Hâl Esnafı Dernek Başkanı Hadi Altınyüzük'ün organize ettiği toplantıda Başkan Çelikcan ve Milletvekili Erdinç hâl esnafının sorunlarını dinlediler. Vatandaşlarla birlikte sabah kahvaltısını yaptılar.

Yüreğir de faaliyet gösteren hâl esnafının yeri ve konumu itibarı ile kolay ulaşılabilir olması nedeniyle pazarcı esnafının buradan faydalandığını belirten Başkan Çelikcan 'Yüreğir birçok ilden büyük bir ilçemiz. Burada bulunan hâl sayesinde vatandaşlar meyve sebzelerini, nakliye yükü binmediği için biraz daha uygun fiyata alabiliyorlar. Bu da vatandaşlarımız açısından çok önemli. Bu yüzden Yüreğir hâlinin resmiyet kazanması konusunda arkadaşlara destek olmaya çalıştık. Burada yüzlerce esnafımız iş yapıyorlar. Ailelerin geçimlerini buradan temin ediyorlar. Bütün arkadaşlara hayırlı kazançlar diliyorum. Önümüzdeki dönemde kapalı semt pazarı sayısını artırıp vatandaşların ve esnafın rahat bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlayacağız. ' şeklinde konuştu.

AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Yüreğir de doğup büyümesi nedeniyle Yüreğir Hâlinin önemini çok iyi bildiğini belirterek 'Yüreğir Sebze Hâli sayesinde Yüreğir halkı alışverişlerini daha uygun fiyata alabiliyorlar. Bu durum Yüreğir halkı için çok önemlidir.' şeklinde konuştu.

Yüreğir Hâl Esnafı sakinleri sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiklerini belirterek 'Haklı olduğumuz davamızda bizlere her zaman destek olan Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan ve Adana Milletvekilimiz Şükrü Erdinç'e teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra bizlere destek olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz.' dediler.