BAŞKAN ÇELİKCAN RAMAZAN AYI BOYUNCA VATANDAŞLAR BİRLİKTE

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçede geleneksel hale getirdiği Ramazan İftarlarını her yıl genişleterek sürdürüyor. Ramazan ayı başladığı günden bu yana her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Çelikcan hafta sonu Solaklı ve Çamlıbel Mahallelerinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Gittiği her mahallede mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çelikcan ''Ramazan'ın manevi duygusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz.'' dedi. 24 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ''Cumhur İttifakı'' na da destek isteyen Başkan Çelikcan '' 16 yıldan bu yana devam eden istikrar ve güven ortamının devam etmesi çok önemlidir.'' diyerek vatandaşların tercihinin bu yönde olmasını istedi.

Ramazan ayı boyunca evinde iftar yapamadığını ve bundan da hiç şikayetçi olmadığını belirten Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğim günden bu yana Adana'da sokak iftarlarını geleneksel hale getirdik. Artık bütün ilçeler başlattığımız bu projeyi devam ettiriyorlar. Biz ise her yıl genişleterek sokak iftarlarına devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca ilçemizin bir çok mahallesinde vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğimiz projemizde on binlerce vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın bir isteği talebi varsa yerinde görüp ona göre önlem alıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızla birebir görüşme şansımız oluyor. Mahalle muhtarlarımızı da yerinde ziyaret edip yapılması gerekenleri yerinde tespit ediyoruz. Çünkü muhtarlarımız sürekli vatandaşlara birlikte olan insanlar. O yüzden muhtarlarımıza da özel önem veriyoruz. İstekleri ve taleplerini önemsiyoruz.'' şeklinde konuştu.

HASTA, YAŞLI VE TAZİYE ZİYARETLERİ DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Ziyaretlerin iftardan önce ve sonra şeklinde yapıldığını belirten Başkan Çelikcan ''Gittiğimiz her mahallemizde hastalarımızı, yaşlılarımızı ve yakınlarını kaybeden ailelerimizi ziyaret ederek onlara destek olmaya çalışıyoruz. Ev toplantıları düzenleyip 24 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşlarımızın ''Cumhur İttifakı'na'' destek vermesini istiyoruz.'