YÜREĞİR AMATÖRLERDE DÖRT DÖRTLÜK GİDİYOR

Amatörler1.Küme Büyükler A Grubunda mücadele eden Yüreğir Belediyespor Kulübü 4 maçını da kazanarak emin adımlarla ilerliyor. Pozantı ve Kiremithane ile zirveyi paylaşan Yüreğir oynadığı futbolla göz dolduruyor. Başkan Çelikcan burada önemli olan meselenin gençlerin spor yapmalarını sağlamak olduğunu belirterek '' En önemlisi gençlerimizi spora yönlendirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak istiyoruz.' şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü futbol amatörlerde 2016-2017 sezonunda 8 ayrı grupta mücadele ediyor. Amatör, U 19,U 17, U 16, U 15, U 14, U 13, U 12 mücadele edecek Yüreğir Belediyesi Futbol Takımı'nda amatörde mücadele eden lisanslı 400 sporcu bulunduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Yeteneği olan gençlerimizin elinden tutup onlara önderlik ediyoruz.

Yüreğir Belediyesi Futbol Takımlarının amatörde 8 ayrı grupta mücadele ettiğini belirten Başkan Çelikcan ''Burada asıl amaç gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bunun için Yüreğir'in değişik bölgelerine spor tesisleri yaparak gençlerimizin spor yapmalarına yardımcı oluyoruz. Bunun için Yüreğir'e 13 adet spor tesisi kazandırdık.'' şeklinde konuştu.