15 TEMMUZ VE DEMOKRASİ KONFERANSINA DAVETLİSİNİZ

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde 19 Ekim Çarşamba günü saat 18.30'da "15 Temmuz ve Demokrasi" konulu konferans verilecek. Konferansa konuşmacı olarak katılacak Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Dr. Murat Yılmaz, Dr. Levent Yılmaz ve Yalçın Özdemir yaşananları anlatacak.

15 Temmuz gecesi Türkiye'de darbe yapmak isteyen vatan hainlerine karşı, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle milletimizin meydanlarda iradesine sahip çıktığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Adanalı vatandaşlarımız hiçbir karşılık beklemeden milli iradeye ve seçilmiş hükümete destek olmak amacıyla meydanlara inerek darbe girişiminde bulunmak isteyenlere en güzel cevabı ülke genelinde olduğu gibi Adana'da da meydanlarda vermiştir. Halkın gücü tankın gücünü yenmiştir. Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle omuz omuza verip tarihe yeni bir sayfa açmıştır. Bu kutlu mücadele de şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu.

15 Temmuz hain darbe girişimiyle milli iradeye kastetmek isteyenlere karşı Milletimizin her zaman uyanık olması gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ''Türkiye'de oynanan oyunları ve yaşananları en iyi şekilde anlatmak amacıyla konusunda uzman hocaları getirerek vatandaşlarımızın bilinçlenmesini hedefliyoruz.'' dedi.

Konuşmacılar
Prof. Dr. Mazhar Bağlı; 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi.
Dr.Murat Yılmaz; Stratejik Düşünce Enstitüsü,
Dr. M. Levent Yılmaz; Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Stratejik Düşünce Enstitüsü,
Yalçın Özdemir; AK Parti Halkla İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı.