BORÇLARINIZI YAPILANDIRMAK İÇİN SON GÜN 31 EKİM

Emlak, ÇTV ve İlan Reklam borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlayan 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile ilgili kanun yürürlüğe girdi. Kanuna göre 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak.
SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM
30 Haziran 2016 tarihi ve öncesi borçları yeniden yapılandırılacak. Yapılandırılan borçlar, 36 ay 18 eşit taksitte ödeyebilecek. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, kanunun belirlediği oranda cezaları silinecek, hesaplanan gecikme zammı ve faizi silinecek yerine ilgili dönemlerle ilgili yurt içi ÜFE aylık değişim oranları uygulanmaktadır.
Yapılandırılan borçlar ister peşin ister taksitle ödenebilecek. Ödemeler kredi kartı ile de yapılabilecek. Ödemelerin belediye içerisindeki veznelere, kaymakamlık şubesine, gezici tahsilât veznelerine, Halk Bankası şubelerine, Yüreğir Belediyesi Web sitesi üzerinden borçların yatırılabilir.
Yapılandırmanın son başvuru tarihi 30 Ekim 2016'dır.