BAŞKAN ÇELİKCAN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLEDİ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısı ile Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yazılı bir mesaj yayınladı Bu yıl okula yeni başlayacak olan miniklerle birlikte eğitime binlerce yeni neferin katılacağına vurgu yapan Başkan Çelikcan, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Çelikcan başarılı bir nesilin yetişmesi için ailelere önemli görevler düştüğünü kaydettiği mesajında Yüreğir Belediyesi’nin 7 yıldır kültürevlerinde eğitime tam destek verdiğini bundan sonrada vermeye devam edeceğini söyledi.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

Yüreğir Belediyesi olarak eğitimin her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirten Başkan Çelikcan’ın mesajı şöyle; "Her şeyin başı eğitimdir. Eğitim bireyi geliştirdiği oranda ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını da gerçekleştirdiği için güçlü bir araçtır Nitelikli bir eğitim vererek çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıyız. Yüreğir 11 kültürevinde özellikle maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik her yıl düzenlenen ders takviye kursları ile birçok öğrencimiz istedikleri, çok güzel okullara yerleşti. Dershanelerin kapatılması ile kültürevlerimizin önemi bir kat daha artmış bulunmaktadır. Bütün öğrencilerimiz kültürevlerimizde verilen kurslardan ücretsiz olarak faydalanmaya devam edeceklerdir.

GENÇ NÜFUSUMUZ EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ

Ülkemiz genç nüfuslu bir ülke. Eğer çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi eğitip,donanımlı, kendi ayakları üzerine durabilen, kendisini, ailesini, vatanını, milletini, bayrağını seven, tarihinin ve değerlerinin farkında olan bireyler olarak yetiştirebilirsek ülkemizin yarınlarını da garanti altına almış oluruz,şüphesiz en önemli güç iyi eğitilmiş insan gücüdür. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ne kadar bilgili ve donanımı yetiştirirsek geleceğimizi o kadar sağlama alırız. Yarınlara daha güvenle bakarız. Bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde başarılar diliyorum.