HALI SAHA VE ÇOCUK PARKI ŞIHMURAT MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Şıhmurat Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Çelikcan kısa süre önce açılan spor tesisi ile çocuk parkında incelemelerde bulundu. Başkan bu arada kendisine yakın ilgi gösteren çoçuklarla futbol maçı yaptı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan önceki gün Şıhmurat Mahallesi’ni ziyaret ederek kısa süre önce hizmete açılan spor tesisi ile çocuk oyun parkını gezdi. Ziyaret sırasında mahalleliyle sohbet eden Başkan Çelikcan çocuklarla yakından ilgilendi. ‘Her Mahalleye Bir Spor Tesisi’ hedefi doğrultusunda kısa süre önce yapımı tamamlanan halı sahada çocuklarla futbol oynayan Çelikcan, sonrasında çocuklarla fotoğraf çektirdi. Başkan Çelikcan yeni çocuk parkında da incelemelerde bulundu,

YÜREĞİR’LİNİN BELEDİYESİ VAR.

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan ziyaretiyle ilgili bilgi verdi. Yüreğir’de gençler ve çocuklar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydeden Başkan Çelikcan şöyle konuştu; “ Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla ilçenin her mahallesine bir spor tesisi yapılmasını hedefiyle yola çıktık. Şıhmurat Mahallemize de bu kapsamda bir halı saha kazandırdık. Çocuklarımız ve gençlerimizin sporla sağlıklı gelişimini sürdürebilmesi için atılması gereken bütün adımları atıyoruz. Çocuk parkımız da çocuklarımızın neşe içinde koşup oynayacağı, mahalle sakinlerimizin de nefes alacağı bir alan oldu. Çalışmalarımızın karşılığını vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve sevgisi ile alıyoruz. Biz çalışmaktan asla yorulmuyoruz unutulmasın ki Yüreğirli’nin belediyesi var ve aşkla çalışıyor” dedi.