ESNAF VE SANATKARLARIMIZI ZİYARET EDİYORUZ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan düzenli olarak her hafta yaptığı esnaf ziyaretlerini Sarıçam Mahallesi’nde sürdürdü. Başkan Çelikcan esnafla sohbet ederek onların yerel yönetimle ilgili beklentilerini ve çözülmesini arzu ettikleri sorunlarını dinledi.

Yüreğir’de ticari hayata katkıda bulunan esnaflarla sık sık bir araya gelen Başkan Çelikcan Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Çözer ile birlikte bu hafta Sarıçam Mahallesi’ndeydi. Farklı sektörlerden esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Çelikcan Türk ekonomisine Yüreğir’den destek veren esnafların ülke için öneminin altını çizerek esnafın ticareti ile ilgilenirken yerel yönetimlerin önemli görevlerinden biri de onların daha verimli halde işlerini yapabilmeleri için gerekli fiziksel ortamların iyileştirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Çelikcan “Yüreğir birçok ilden büyük bir ilçemiz. Binlerce esnafımız iş yapıyor, ticari faaliyette bulunuyor. Fırsat buldukça esnafımızla bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyor, sohbet ediyoruz.” dedi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Çelikcan “Yüreğir'de esnaflarımıza kanunlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların işlerini kolaylaştırmak için bu görevdeyiz. Özellikle yatırım yapacak olan vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı tanıyoruz. İlçemizde yeni iş sahalarının açılması ve Yüreğir’in kalkınması öncelikli hedeflerimiz arasında” dedi.

YÜREĞİR DEĞİŞİYOR VE HIZLI BÜYÜYOR

Yüreğir’in hızla büyüdüğünün altını çizen Başkan Çelikcan “Esnafımız Adana ve ülke ekonomisine, istihdama çok değerli katkı da bulunuyor. Bütün esnafımıza Allah iş yoğunluğu versin. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf istikrarlı bir ekonomi ve siyasi ortamda yaşamayı sever. Esnafın yoğun olduğu ülkelerde gelir dağılımı dengede olur. Hepsine helal ve hayırlı kazanç diliyorum.”diye konuştu.

Yüreğir’de gıda toptancılığı yapan Karadeniz Gıda firması yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.