RAMAZAN COŞKUSU ULUBATLI HASAN MAHALLESİ'NDE DEVAM ETTİ

Yüreğir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan İftarları her gün ayrı bir mahallede devam ediyor. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip onlarla iftarını yapan Başkan Çelikcan 'Ramazan ayının bütün güzelliklerini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir mahallede,  vatandaşlarımızla birlikte olmak mutlu ediyor. ' şeklinde konuştu.

Ramazan ayında paylaşma ve merhamet duygularının en üst seviyesine çıktığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Yüreğir'de sokak iftarlarını geleneksel hale getirdik. Ben Ramazan ayı boyunca evde iftar yapamıyorum. Ama sokak iftarlarında aldığım manevi hazzı ve güzellikleri en lüks sofralarda bile alamıyorum. Biz sokak iftarlarına başladıktan sonra diğer belediyeler ve bazı sivil toplum örgütleri de sokak iftarlarına başladılar. Ramazan ayının güzelliklerini vatandaşlarla paylaşıyorlar. Yüreğir Belediyesi olarak 70-80 bin kişilik yemek dağıtmayı hedefliyoruz.' diyerek her geçen yıl daha fazla kitlelere ulaştıklarını belirtti.

Yüreğirli vatandaşlarla Ramazan İftarlarında bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle, kadınıyla, zenginiyle, fakiriyle aynı sofranın etrafında birleşiyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bunu en güzel şekilde idrak ediyoruz. Yüreğir'de 7 yıldan bu yana sürdürdüğümüz sokak iftarları gelenek haline geldi ve vatandaşlarımızın da iftar programlarımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor.' dedi.