YÜREĞİR’DE EVLERİ ŞENLENDİREN SICAK BULUŞMA

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan, AK Parti Milletvekillerinin eşleri Sare Ünüvar, Remziye Erdinç ve partililerle birlikte ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla birlikte oruç açma mutluluğunu yaşıyor.

AK Parti Adana Milletvekilleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Av. Mehmet Şükrü Erdinç’in eşleri Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan’ın öncülüğünde AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın eşi Sare Ünüvar, AK Parti Adana Milletvekili Av. Mehmet Şükrü Erdinç’in eşi Remziye Erdinç, Köprülü Mahallesi’nde görme engelli kardeşler ile öksüz çocuklarla buluşup aileleriyle birlikte iftar yaptı. Ziyarete, AK Parti Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım ile Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeleri Fatma Evcimik ve Aslı Yavuz da eşlik etti.

Mehtap Çelikcan ve milletvekili eşleri, ailelerle birlikte dualarla oruçlarını açtı. İftar sonrası, hoş sohbetler gerçekleştirildi. Paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı ziyarette, vatandaşların sıkıntıları dinendi, eksiklikleri giderildi.

Ram1azan ayı vesilesi ile vatandaşlarımızla buluşarak hem onları dinleme fırsatı bulduklarını belirten Mehtap Çelikcan duygularını: “Bu ziyaretlerimiz vatandaşları çok memnun ediyor, biz de çok mutlu oluyoruz. Paylaşmanın, dostluğun, muhabbetin, misafirliğin bereketini birlikte yaşıyoruz.” şeklinde dile getirdi.