BAŞKAN ÇELİKCAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan haber ve bilgi kaynağına kısa zamanda ulaşan ve bu kaynaklardan edindiği bilgi ve haberleri okurlara sunan fedakar basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Dürüst, önyargılardan uzak, açık fikirli ve kişilik haklarına saygılı olmak, gazeteciliğin olmazsa olmaz koşullarındandır.

Denetleyici güç olarak da bilinen gazetecilik çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek kamuoyunu doğru bilgilendiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.