YÜREĞİR ARAÇ PARKURU SÜREKLİ GELİŞİYOR

BAŞKAN ÇELİKCAN :'VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN'

Göreve geldiği günden bu yana Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler bırakan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,  belediyenin araç parkurunu sürekli geliştiriyor. Geçtiğimiz yıllarda 83 iş makinesi ve araç alan Başkan Çelikcan Yüreğir Belediyesi Araç Parkuruna 2 adet makam aracı, 16 adet binek araç daha kazandırdı. Araçlar Devlet Malzeme aracılığıyla alındı.

Amaçlarının Yüreğir halkına daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yeni alınan araçların Yüreğir halkına hayırlı olmasını temenni etti. Araçları inceleyen Başkan Çelikcan, alınan bu araçların uzun yıllar görev yapacağını belirterek 'Göreve geldiğimizden bu yana Yüreğir'in araç parkurunu sürekli geliştirdik. Mevcuttaki araçlarımız artık sıhhatli çalışmıyordu. Bunun için hem iş makinesi hem de binek araç filolarımızı yenileyerek hizmetlerimizi artık daha düzenli yapıyoruz.' şeklinde konuştu.

Eski araçların sürekli arıza yaptığını ve düzenli çalışmadığı için yapılan hizmetlerde aksamalar yaşandığını belirten Başkan Çelikcan ' Belediyemizin bütün araç parkurunu yeniledik. Yüreğir Belediyesi olarak yapacağımız bütün hizmetleri kimseye bağımlı olmadan kendimiz yapabiliyoruz. Böylece işlerimiz daha düzenli ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha kısa bir zaman içerisinde cevap verebiliyoruz.

Bunun yanı sıra Büyükşehir yasasıyla hizmet alanımız 10 kat artmış durumda. Mevcuttaki araçlarımızla her yere yetişemiyorduk. Aldığımız araçlar sayesinde bütün bölgelerimize ulaşabiliyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.' diyerek alınan araçların Yüreğir halkının hizmetinde olduğunu söyledi.