YÜREĞİR BELEDİYESİ İLE BTÜ HER ALANDA İŞBİRLİĞİ YAPACAK

YÜREĞİR BELEDİYESİ İLE BTÜ HER ALANDA İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Yüreğir Belediyesi ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Belediye Meclis Salonunda yapılan imza törenine Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem Ersoy, BTÜ Akademi ve İdari personeli, Yüreğir Belediye çalışanları katıldılar.

ÜNİVERSİTEMİZİN BİLGİ BİRİKİM VE TECRÜBESİNİ YANIMIZA ALACAĞIZ

Törende bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin Yüreğir Belediyesine her alanda destek olacağını belirterek ' Üniversitemizin kurulmasında ve bu günlere gelmesinde hocamızın çok büyük emekleri vardır. Yüreğir Belediyesi ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kardeş kurumdur. Rektörümüz bu güne kadar hep bizim yanımızda oldu biz de hocamızın yanındayız.

Üniversitemizden alacağımız bu destekle daha iyi hizmeti nasıl yaparız bunun çalışmasını yapacağız. Üniversitemizin bilgi birikim ve tecrübesini yanımıza alarak vatandaşlarımızla nasıl daha iyi bir iletişimde oluruz, hizmet kalitemizi artırırız bunun çalışmasını yapacağız. 'dedi.

BÖYLE BİR İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Yüreğir Belediyesi ile böyle bir işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek 'Üniversitenin hedefleri doğrultusunda amaçlarından biri de kaliteli öğretim kadrosu ve imkânları ile bölgenin gelişimine katkı sağlamaktır. Bu kapsamda Üniversite ile Belediye karşılıklı olarak imkânlarını birbirine sunarken hem bölgenin hem de üniversitenin kazançlar elde etmesi sağlanması düşünülmektedir.' dedi.

Bu protokol ile üniversite bünyesinde bulunan turizm, kamu yöneticiliği, özel sektör işletmeciliği, yabancı dil ve mühendislik alanları gibi birçok alanda, bölgeye eğitim ve danışmanlık hizmetleri verileceğini belirten Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy: ' Belediyemizin dinamikleri ile bizim potansiyelimizi birleştirip Adana'ya önemli katkılar sunacağımıza yürekten inanıyorum'. şeklinde konuştu.