BAŞKAN ÇELİKCAN MİLLETVEKİLLERİ İLE KÖYLERİ GEZDİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili ve Milletvekili Adayı M. Şükrü Erdinç, Kasım Pamuk, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer ve Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Yüreğir'e bağlı mahalleleri gezdiler. Kayarlı, Şıhmurat, Ağzıbüyük, Sağdıçlı, Danişment ve Pekmezli Mahallerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler. Vatandaşlar, en büyük sıkıntılarının köy bağlantı yollarının çok bozuk olması nedeniyle ulaşımda zorluk yaşadıklarını ve köylerine otobüs istediler.

BAŞKAN ÇELİKCAN  :'KÖY YOLLARIMIZI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLADIK'

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçeye bağlı bütün mahallelerde yol çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirtti. Eskiden köy olan ancak şimdi ise mahalle olan bütün yerleşim yerlerinde Yüreğir Belediyesi sorumluluk alanlarına giren yolların asfaltını tamamladıklarını belirterek 'Köylerimizde en büyük sıkıntı, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olan köy bağlantı yollarının çok bozuk olması.Vatandaşlarımız çok haklılar. Biz de gezdik ve gördük. Gerçekten yollar çok bozuk. Vatandaşlarımız hangi hizmeti kimden alacağını bilmesi önemli. Köy bağlantı yolları Büyükşehir Belediyesi'ne aittir.

BÜYÜKŞEHİR HİZMET AYRIMI YAPMAMALI

Son dönemlerde Adana'nın birçok bölgesini gezdim. Gördüğüm kadarıyla Büyükşehir Belediyesi kendisine fazla oy çıkan bölgelere daha fazla hizmet götürüyor. Zaten 2014 yılı faaliyet raporunda da açık açık gözüküyor. Biz Yüreğir Belediyesi olarak diğer ilçe belediyelerinin Büyükşehir'den aldığı destekten kat kat daha az destek almışız. Yok denecek kadar az. Büyükşehir Belediyesi'nin her bölgeye eşit hizmet götürmesini ve adaletli davranmasını istiyoruz.' dedi.

MİLLETVEKİLİ ERDİNÇ : 'İSTİKRARI BOZAMAYACAKLAR'

AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç bütün muhalefet partilerinin AK Partiyi aşağı çekmek için çalıştıklarını belirterek ' Biz vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve güvenle Türkiye'yi istikrara ve huzura kavuşturduk. Bunun yanı sıra ekonomik olarak da vatandaşlarımız daha iyi yaşam koşullarına kavuştular. Başlattığımız çözüm süreci ile Türkiye'nin her yerinde barış şarkıları söylenir oldu. Benim vatandaşlardan isteğim bu huzur ve güven ortamının devam ettirmeleridir. Muhalefet partilerinin sizleri kandırmak için söylediği boş ve uçuk vaatlere inanmayın.

Meclis çalışmaları sırasında da bütün muhalefet partileri milletimizin menfaatine olan çalışmalar yapacağımız zamanda hep karşı çıktılar. Onların derdi AK Parti'yi sizin partinizi nasıl sekteye uğratırız derdine düşüyorlar. Vatandaşımızın sorunları onları hiç ilgilendirmiyor. Ama biz kararlılıkla halkımızın yararına olan çalışmaları sürdüreceğiz.' şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ADAYI PAMUK : 'ÜLKEMİZİN KALKINMA HAMLESİ DEVAM EDECEKTİR'

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk bu topraklarda yaşayan herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirterek  'Ülkemiz ne zaman düzlüğe çıksa iç ve dış mihraklar ülkemizi karıştırmaya kalkıyorlar. Bunu geçtiğimiz yıllarda bir kaç kez denediler ama güçlü iktidar ve güçlü bir liderimiz sayesinde bu oyunların hepsi boşa çıktı.

Ben Yüreğir ovasının çocuğuyum. İçinizden biriyim. Gelin geçmişi kısaca bir hatırlayalım. Bizden önce 3-5 kuruş borç almak için kapısında beklediğimiz İMF'ye bugün biz borç vermeye başladık. Türkiye bölgesinde sözü dinlenen istikrarın sembolü olan bir ülke konumuna gelmiştir. Türkiye AK Parti hükümeti ile sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve her alanda büyük atılımlar yapmış bir partidir. Vatandaşlarımız hastane kuyruklarında beklediği günleri unutmamalıdır. Bu gelişmelerden rahatsız olanlar Türkiye'yi nasıl karıştırırız hesabı yapmaya başladılar. Ama arkasında her zaman büyük bir halk desteği olan hükümetimiz, kurucu liderimiz ve şu anda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bütün oyunları boşa çıkartmıştır.  Bayrağı devrettiği Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile ülkemizin kalkınma hamlesi devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.' dedi.

MAZOT KUYRUĞUNDA BEKLEDİĞMİZ GÜNLERİ UNUTMADIK

Köylüler ziyaretten memnun kalırken özellikle yeni yetişen genç neslin geçmişi unutmamaları gerektiğini belirttiler. Günlerce çay, şeker, yağ ve mazot kuyruklarında beklediklerini belirterek 'Mazot almak için sabaha kadar bekledik. Tam bize sıra geldiği sırada mazot bitti dediler. Arkamıza dönerek gelmek zorunda kaldık. Biz bu günleri hiç unutmamalıyız. Köy bağlantı yollarımız da çok bozuk. Ne gelen var, ne giden. Yollarımızın bir an önce yapılmasını istiyoruz.' dediler.