BAŞKAN ÇELİKCAN VE MİLLETVİKİLİ ADAYI TEKİN KOZANDA ESNAFLA BULUŞTU

KOZANLI ULAŞIMCILAR BAŞKAN SÖZLÜ'DEN ŞİKAYTEÇİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana Milletvekili Adayı Asuman Tekin ile birlikte Kozan'ı ziyaret ettiler. Ziyarette esnafların istek ve taleplerini dinlediler.   Esnaf ziyaretine AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Asuman Tekin ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde destek istediler. Türkiye'de istikrarın sürmesi ve Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşması için her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaçları olduklarını belirttiler.

BAŞKAN ÇELİKCAN AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Hükümeti'nin ve Belediyelerinin birinci önceliğinin her zaman vatandaşa hizmet olduğunu belirterek 'Türkiye'de AK Partili belediyeler her zaman vatandaşların menfaatine ve yararına olan çalışmalar yapmışlardır. Hükümetimiz ise istikrarın ve güvenin simgesi olmuştur. Muhalefet yarını düşünürken AK Parti Hükümeti 2023'ü hedef göstermektedir. Hükümetimiz, Türkiye ve dünyada istikrarın ve güvenin sembolü olmuştur.' dedi.

AK PARTİ GÜVENİN VE İSTİKRARIN ADIDIR

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Asuman Tekin ise vatandaşların hastane kuyruklarında bekledikleri günleri unutmamalarını belirterek 'Türkiye'de ve Dünya'da AK Parti hükümeti ile güvenin ve istikrarın adı olmuştur. Vatandaşlarımız bizden önce sabah nasıl bir ekonomik yıkım ile uyanacaklarını bilemezken şimdi uzun vadeli ekonomik planlarını rahatlıkla yapmaktadırlar. Bizden önceki hükümetler IMF'den üç kuruş para almak için el pençe divan duruyorlardı. Şimdi ise biz IMF'ye borç veren bir ülke konumuna geldik.  Türkiye son 12 yılda ulaşımda, sağlıkta, eğitimde ve ekonomide çağ atlamıştır. Bizden önce dönem ortalarına kadar çocuklarımız kitaplarını bulamazken şimdi ise okulun ilk açıldığı gün çocuklarımız kitaplarını masasında buluyor. Hem eğitimleri kesintiye uğramıyor, hem de ailelerimiz ekonomik olarak rahatlıyorlar.' şeklinde konuştu.

KOZANLI OTOGAR  ESNAFI SIKINTILI

Kozanlı vatandaşlar eski günleri arar olduklarını ve belediye çalışmalarından memnun olmadıklarını belirttiler. Özellikle Kozan-Adana arası çalışan dolmuşçu esnafı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün ve Kozan Belediyesi'nin kendileri zor duruma bıraktıklarını söylediler. Kozan Belediyesi'nin ve Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediklerini belirten otogar esnafı 'Bundan önce biz oyumuzu MHP'ye veriyorduk. Ancak bundan sonra MHP'ye oy vermeyi düşünmüyoruz. Birçok esnafımız buradan geçimlerini sağlıyorlar. Ama şu anda hepimiz zor durumdayız.' diyerek sıkıntılarını belirttiler.