BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Cumhuriyetin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümünü kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması bakımından da ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Bugün bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye'nin, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, ülkemize, bölgemize ve bütün dünyaya barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

YÜREĞİR’DE 23 NİSAN KUTLAMALARI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Kültür Merkezi’nde 22 Nisan saat 16.00’ da 23 Nisan'ı kutlayacaklarını belirtti. Kutlamalara bütün vatandaşları davet eden Başkan Çelikcan “Kültür Evleri’nde eğitim gören öğrencilerimizin hazırladığı halk oyunları, zeybek, Hint dansları, bale, roman dansları, vals ve pamuk prenses gösterileri yapacaklardır. Bunun yanı sıra sporcu öğrencilerimizin hazırladığı güreş, Muay Thai ve Taekwondo gösterileri gerçekleştireceklerdir.

Yüreğir Engelli Koordinasyon Merkezimizde özel eğitim gören öğrencilerimiz ise şiirler okuyacaklar ve sıra gecesi yapacaklardır.