KADINLAR PROJE KAPSAMINDA İLK KEZ SİNEMAYA GİTTİLER

YÜREĞİRLİ KADINLAR SON MEKTUP’U İZLEDİ!

Yüreğir Belediyesi çok önemli bir projeye imza atarak hayatında hiç sinemaya gitmemiş Yüreğirli kadınları 18 Mart’ta vizyona giren Son Mektup filmini izlemeye götürdü. İlk kez sinemaya giden Yüreğirli kadınlar Başkan Çelikcan’a proje için teşekkür ettiler.

YÜREĞİRLİ KADINLARDAN BAŞKAN ÇELİKCAN’A TEŞEKKÜR…

Yüreğir Belediyesi Kültür Müdürlüğü Yüreğir’de hayatında hiç sinemaya gitmemiş kadınlara yönelik bir proje geliştirdi. Proje kapsamında hayatında hiç sinemaya gitmemiş Yüreğirli kadınlar 18 Mart’ta vizyona giren ve yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı Çanakkale Destanı’nı konu alan Son Mektup filmini izledi. Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri ve Yüreğir Kültür Merkezi’nden araçlarla alınan kadınlar Optimum sinema salonundaki gösterimin ardından tekrar araçlarla alındıkları yerlere bırakıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ında katıldığı ve iki gün süren etkinlikle yaklaşık 800 kadın sinema ile tanıştı. Yüreğirli kadınlar böyle bir proje için Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU!”

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Çanakkale Destanı’nı anlatan ve büyük zaferin 100’üncü yıldönümü münasebetiyle 18 Mart tarihinde vizyona giren Son Mektup filmini Optimum AVM ile işbirliği yaparak Yüreğirli kadınlarla buluşturduk.” dedi. Yüreğirlinin her şeyin en güzeline layık olduğunu dile getiren Başkan Çelikcan, “Klasik belediyecilik anlayışının dışında hizmet etmeye gayret ediyoruz. Milli Mücadele’nin 100’üncü yılında vizyona giren Son Mektup filmi şanlı tarihimizi duygusal bir atmosferde işlemiş. Bizde belediye olarak hayatında hiç sinemaya gitmemiş ilçemizdeki kadınları bu anlamlı filmle buluşturmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu. Filmi izleyen vatandaşlarımız teşekkürlerini ilettiler. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.