BAŞKAN ÇELİKCAN “YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ”

SOLAKLI YENİ YOLLARLA BULUŞUYOR!

İlçe sınırları içinde 6 yılda 20 yılda yapılandan daha fazla yol çalışması yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Solaklı Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını denetledi. Başkan Çelikcan “Solaklı yeni yollarla buluşuyor.” dedi.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ”

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Solaklı Mahallesi’nde imarlı alanda yapılaşmaya başlayan yerlerde yapılan yol çalışmalarını denetledi. Mahalle muhtarları ile birlikte Yüreğir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Çelikcan Solaklı Mahallesi’nin yeni yollara kavuştuğunu söyledi. Bu güne kadar ki hizmet süresinde Yüreğir’in 6 bin sokağının % 90’a yakınını tamamladıklarını hatırlatan Başkan Çelikcan, “Oluklu sıcak asfalt çalışmasını adana ilk Yüreğir Belediyesi uyguladı. İlçemizde girilmedik mahalle kalmadı. Geri kalan yerleri de kısa süre içerisinde bitireceğiz.” dedi.

KARAYOLLARI STANDARDINDA…

Yapılan yol çalışmalarının karayolları standardında olduğunu belirten Başkan Çelikcan, “İlçemizin gelirleri çok kısıtlı. Yaptığımız ve yapacağımız bütün işlerde ince eleyip sık dokuyoruz. Bunun için yaptığımız çalışmaların en kaliteli ve uygun olmasına özen gösteriyoruz. Yol çalışmalarında, konusunda uzman arkadaşlarla çalışıp, kaliteli malzeme kullanıyoruz.  Yolları da standartlara uygun yapıyoruz.” şeklinde konuştu.