BAŞKAN ÇELİKCAN HAFTA SONU VATANDAŞLA BULUŞTU

“ÇALIŞMA AZMİMİZİ KUVVETLENDİRİYOR!”

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan hafta sonu vatandaşlarla bir araya geldi. 19 Mayıs Mahallesi’nde yemeğe katılan Başkan Çelikcan Başak Mahallesi’nde taziye ziyaretinde bulundu.

YEMEĞE KATILDI, TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olmayı ihmal etmiyor. Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu her anı vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiren Başkan Çelikcan hafta sonu Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile birlikte 19 Mayıs Mahallesi’nde Salih Akdağ’ın evinde verilen yemeğe katıldı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden, sorunlarını dinleyen Başkan Çelikcan mahallenin durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Çelikcan daha sonra Başak Mahallesi’nde de merhum Ali Aslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

YÜREĞİRLİLERDEN YOĞUN İLGİ…

Ziyaretlerinde vatandaşın kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Gittiğimiz her ziyarette vatandaşın memnuniyetlerini iletmesi çalışma azmimizi kuvvetlendiriyor.” dedi. Başkan Çelikcan, “Bildiğiniz gibi hafta sonu Adana’da büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptık. ‘Çanakkale Destanı Platosu’ Yüreğir Kültür Evimizin bahçesinde sizlerle buluştu. 3 gün boyunca gösterim devam edecek. Oldukça yoğun bir katılım vardı. Ben bütün Yüreğirlilere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Oradaki etkinliğimizin ardından Mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşla her zaman iç içe olmak, isteklerini, varsa şikayetlerini, memnuniyetlerini bizzat duymak bizim görevimiz. Vatandaşa ne kadar yakın olursak hizmet kalitesinin o kadar artacağının farkındayız. Her ortamda bizlere memnuniyetlerini iletmeleri çalışma gayretimizi, azmimizi artırıyor.”şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri ise Başkan Çelikcan’a hizmetlerinden ve her zaman yanlarında olmalarından dolayı teşekkür etti.