YÜREĞİR BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMI KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Yüreğir Belediyesi Ata Sporu
Güreş için genç sporcular yetiştiriyor

Yüregir Belediyesi Güreş Takımı emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor. 2010 yılında kurulan ve bütün altyapı ve tesis sorununu çözerek başarılı sezonlar geçiren Yüregir Belediyesi Güreş Takımı yeni isimlerle kadrosunu her geçen gün güçlendiriyor.

YÜREĞİR GÜREŞ TAKIMININ HEDEFİ OLİMPİYATLAR!

Sıfırdan sporcu yetiştiren Yüreğir Belediyesi Güreş Takımı hafta içi her sabah saat 09:00 ile 11:00 arasında, öğleden sonra ise 14:00 ile 16:00 arasında, hafta sonu ise Cumartesi günleri saat 10:00’da Yüreğir Engelli Koordinasyon Merkezi’nde antrenmanlar yapıyor. ‘Hedef Olimpiyat’ sloganıyla yola çıkan Yüreğir Belediyesi Güreş Takımı yetenekli çocukları bünyesine katarak ata sporunun gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynuyor. Başlatılan yeni projelerle ata sporumuz güreşi çocuklara sevdiren Yüreğir Belediyesi bütün çocukları güreş yapmaya davet ediyor. ‘Hey Çocuk Haydi Güreş’e Gel’ sloganıyla çocukları güreşe davet eden Yüreğir Belediyesi Güreş Takımı 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olimpiyatlara hazırlanıyor.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “GÜREŞ ATA SPORUMUZ!”

Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana’da ata sporu güreşi tekrar canlandırmak için mücadele ettiklerini ve bunun için altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek ‘‘Şu ana kadar yıldızlarda ve gençlerde çok güzel başarılar elde ettik. Güreşçilerimizin spor yaparken eğitimlerini hiçbir şekilde aksatmamaları için onlara gerekli altyapıyı hazırladık. Yeteneği olan geçlerimizi ülkemizin hangi ilinde olursa olsun tespit ederek onları ekibimize katıyor ve çalıştırıyoruz. Amacımız eski bir güreşçi olarak ata sporumuzun gelişmesine katkı sağlamaktır. Bu çalışmalarımızla gençlerimizi spora yönlendirirken, yetenekleri keşfedip ata sporumuzu da geliştiriyoruz. Umarız bu çalışmalarımız diğer belediye ve kamu kuruluşlarımıza da olumlu örnek olur.’’dedi.

YENİ SALONLAR YOLDA!

Öte yandan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan vatandaşlardan gelen yoğun ilgiden dolayı mevcut antrenman salonlarının yetersiz kalması nedeniyle yeni antrenman salonlarının yolda olduğunun müjdesini verdi.